Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
 
 
  Nieuw: Goedkoop bellen zónder toegangsnummers? Klik hier.

 

Ik wil een specificatie hebben voor de telefoonnummers die gedraaid zijn per toegangsnummer, kan dat?
Telefoonnummers die gebeld zijn met een toegangsnummer zijn niet terug te vinden op de nota van uw provider (KPN/UPC etc.). Ook zijn deze niet terug te vinden op een gespecificeerde nota. Enkel de toegangsnummers zijn terug te vinden. Helaas schieten de nota's van de telefoonmaatschappijen hierin tekort!
Hoeveel kost bellen naar...?
Kijk in de tarieflijst en zoek naar de bestemming die je wilt bellen. Achter het land staat het tarief in eurocenten per minuut. Dit 0900-tarief is inclusief alles: Verbindingskosten, BTW, alles! Het enige dat daar nog bijkomt is een starttik van 4,9 cent. Voor ieder gesprek hoor je bovendien een tariefmelding. Zo weet je altijd wat het gesprek kost!
Hoe betaal ik voor jullie diensten?
Je krijgt van ons GEEN rekening. Je betaalt nl. via je normale telefoonrekening van de KPN. De kosten voor het gebruik van onze toegangsnummers vind je terug onder het kopje 0900-Servicenummers.
Betaal ik ook bij in-gesprek?
Ja. Omdat we gebruik maken van 0900-nummers, betaal je zodra je kontakt hebt met ons systeem, maar wel pas ná de tariefmelding. Probeer zo mogelijk af te spreken wanneer je gaat bellen.
Waarom verandert het inbelnummer van land X ineens?
De inkoopoprijzen op de telecommarkt schommelen met regelmaat. Onze inkoopafdeling is continu bezig om zo goedkoop mogelijk in te kopen. Prijsvoordeeltjes die wij loskrijgen, zie je ook meteen in de tarieven terug. Onze klanten kunnen dan van dit lage tarief profiteren door een nieuwe inbelnummer te gebruiken.

Het kan zijn dat je kennis hebt gemaakt met Spaartelecom door zo'n aktie. Onze "normale" tarieven zijn al hartstikke laag, maar regelmatig hebben we dus ook nog eens akties waarmee we landen helemáál voor een prikkie aanbieden.

Wil je altijd als eerste weten welke landen in de aanbieding zijn, geef je dan op voor de gratis nieuwbrief!
Moet ik me aan- of afmelden om van Spaartelecom gebruik te maken?
Nee, het is niet nodig om je aan- of af te melden. Je kan gelijk gebruik maken van de 0900-nummers van Spaartelecom. Het verplicht je tot niks en je betaalt geen abonnementskosten.
Hoe kan het dat Spaartelecom zo goedkoop is?
Dat komt omdat wij zoveel mogelijk op kosten besparen. We werken met een klein team en geven geen geld uit aan dure reclame. Het resultaat is te zien in onze tarievenlijst!
Kan ik ook vanuit een telefooncel gebruik maken van Spaartelecom?
Ja, dat is wel mogelijk, maar is niet erg voordelig!KPN (maar ook Telfort) brengt voor het bellen van 0900-nummers vanuit de telefooncel een starttarief van maar liefst 1,13 Euro plus 0,11 Euro per 8 sec. in rekening. Bellen via Spaartelecom is dus het voordeligst vanaf een vast toestel!
Ik wil graag telefonisch in contact komen met jullie.
Om de kosten zo laag mogelijk te houden hebben we ervoor gekozen om geen niet telefonisch bereikbaar te zijn. Voor vragen en opmerkingen zijn we wel bereikbaar via e-mail. Vul via de site een formulier in en we zullen wanneer nodig zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.
Ik wil vanaf een mobiel gebruik maken van Spaartelecom.
Dat kan. Hou er wel rekening mee dat de mobiele operators vaak extra kosten in rekening brengen voor het bellen naar 0900-nummers. Je bent vaak het duurst uit met een pre-paid abonnement. Daar kan de toeslag die je operator berekent al snel oplopen tot EURO 1,15 per minuut. Vraag je mobiele operator na hoeveel de toeslag voor jouw abonnement bedraagt.
Ik heb vrienden in het buitenland, kan ik die ook goedkoop laten bellen met Spaartelecom?
Nee, het niet mogelijk om vanuit het buitenland gebruik te maken van Spaartelecom. Onze 0900-nummers zijn alleen vanaf een nederlandse aansluiting te bereiken.
Hebben jullie een minimum per maand?
Nee, het maakt niet uit voor hoeveel je via Spaartelecom belt. We hebben geen minimumbedrag wat je moet bellen.
Betaal ik meer als ik met een mobiel van jullie nummers gebruik maak?
Je betaalt vaak een extra toeslag als je vanaf je mobiel met Spaartelecom belt. Je bent vaak het duurst uit met een pre-paid abonnement. Daar kan de toeslag die je operator berekent al snel oplopen tot EURO 1,15 per minuut. Vraag je mobiele operator na hoeveel de toeslag voor jouw abonnement bedraagt.
Ik ben abonnee van Priority/UPC, Tele2 of Twinner. Kan ik ook van Spaartelecom gebruik maken?
Ja, dat kan. Draai onze toegangsnummers voor elke gesprek en je belt automatisch tegen de supervoordelige tarieven van Spaartelecom.
Betaal ik per minuut of per gebelde seconde?
Je gesprek wordt tot op de seconde nauwkeurig afgerekend. Je betaalt dus geen cent te veel!
Moet ik de 0900-kosten bij de tarieven van de desbetreffende land optellen?
Nee, je betaalt alleen het tarief dat je in de lijst achter het 0900-nummer ziet staan. Alle verdere verbindingskosten zijn hierin opgenomen, ook de BTW. Onze unieke, gratis tariefmelding voorkomt verrassingen.
Betaal ik ook bij in-gesprek?
Ja. Omdat we gebruik maken van 0900-nummers, betaal je zodra je kontakt hebt met ons systeem, maar wel pas ná de tariefmelding. Probeer zo mogelijk af te spreken wanneer je gaat bellen.
Ik heb een vraag over jullie starttik.
De starttik van Spaartelecom bedraagt slechts 4,9 cent. Voor een gesprek van 5 minuten vanaf een vaste aan sluiting naar 0900 1439 (1 cpm) betaal je dus: 5 * 1 ct = 5 ct + 4,9 ct = 9,9 ct
Ik heb een vraag over de BTW
Omdat Spaartelecom ook voor particulieren bedoeld is, zijn we verplicht de tarieven inclusief BTW te vermelden. Alle tarieven die je ziet op onze website zijn dus consumentenprijzen, dus INCLUSIEF 21% BTW.
Als je de Spaartelecom-gesprekken (onder het kopje "servicenummers") op je (KPN) telefoonrekening bekijkt, zie je de kosten in eerste instantie exclusief BTW. Aan het eind van de factuuur wordt over het totaal van de rekening pas de BTW geheven.
Als jullie geen rekeningen sturen, hoe komen jullie dan aan je geld?
We ontvangen van KPN een deel van de opbrengst van de 0900-nummers. Daarvan betalen we de kosten van het telefoonverkeer. Het beetje wat overblijft is voor ons.
Welke persoonsgegevens heeft Spaartelecom van mij?
Spaartelecom heeft geen persoonsgegevens van haar users. U kunt alleen gebruik maken van onze diensten via uw eigen vaste en/of mobiele aansluiting. Het bedrijf waar U uw aansluiting heeft, kan eventueel gegevens van U hebben, maar delen deze niet met ons.
Ik wil de persoonsgegevens inzien die Spaartelecom van mij heeft?
Spaartelecom heeft geen persoonsgegevens van haar users. U kunt alleen gebruik maken van onze diensten via uw eigen vaste en/of mobiele aansluiting. Het bedrijf waar U uw aansluiting heeft, kan eventueel gegevens van U hebben, maar delen deze niet met ons.
Ik wil de persoonsgevens die Spaartelecom van mij heeft verwijderen?
Spaartelecom heeft geen persoonsgegevens van haar users. U kunt alleen gebruik maken van onze diensten via uw eigen vaste en/of mobiele aansluiting. Het bedrijf waar U uw aansluiting heeft, kan eventueel gegevens van U hebben, maar delen deze niet met ons.
 

© 2008 Spaar Telecom. Alle rechten voorbehouden. Genoemde prijzen op basis van bellen via een vaste KPN-aansluiting.
Belt u met een mobiele telefoon, worden er vaak extra kosten berekend door uw provider.
Informeer bij uw mobiele provider naar de toeslag op 0900-nummers.